Tuomaisten sukuyhdistys ry on perustettu 27.6.1987. Yhdistyksen kotipaikka on Kuopio. Yhdistyksen tarkoituksena on pyrkiä pitämään koossa hajalleen joutuneet sukujuuret jäsenkokouksien ja tiiviin tutkimustyön avulla.

Sukutietoja on tallennettu Genus 2.15 sukututkimusohjelmalla noin 10200 henkilöstä 1500 luvulta lähtien. Tuomaisten suvun nimen kantajia on vajaat 2000 henkilöä.

Jäsenmaksu

Sukuyhdistyksen jäsenmaksu on 30 euroa ja liittymismaksu 15 euroa, Jäsenmaksun voi suorittaa Pohjois-Savon Osuuspankin tilille FI70 5609 1820 0608 30. Käytä viitettä maksaessasi. Valitse sopiva alla olevista viitevaihtoehdoista. Pankki perii yhdistykseltä melkein nelinkertaisen hinnan tilille tulleista ilman viitettä maksetuista maksuista verrattuina viitteellisenä maksettuihin. 

Maksujen viitenumerot ovat vaihtoehtoisesti:

  • 5500 jäsenmaksu
  • 2600 liittymismaksu ja jäsenmaksu
  • 9700 tuki yhdistykselle
  • 7100 jäsenmaksu ja tuki yhdistykselle

Uusi jäsen

Ole hyvä ja ilmoita tietosi sukuselvityslomakkeella, joita saat puheenjohtajalta tai sihteeriltä.

Yhdistykselle tiedotettavat asiat, kuten osoitteenmuutokset tai tilaukset, eivät myöskään välity tiliotteella. Tiedotettavat asiat on ilmoitettava suoraan joko puheenjohtajalle tai sihteerille.

Sukuyhdistyksen viiri, sukukirjan kansikuvakopio ja t-paita

Tuomaisten sukuyhdistyksen viirin voi lunastaa sukukokouksen yhteydessä 40 euron kappalehintaan. Aina on mahdollisuus tilata suoraan viiri puheenjohtajalta.

Sukukirjan kansikuvakopion voi ostaa 5 euron hintaan sukukokouksessa. Sitä voi tilata myös puheenjohtajalta.

Sukuyhdistyksellemme on painatettu T-paitoja, koot S - XXL, värit keltainen ja musta. Paitoja on myynnissä kokouksessa tai niitä voi tilata puheenjohtajalta 15 euron kappalehintaan.

Tiedotettavat asiat

Tiedotettavat asiat kuten osoitteenmuutokset tai tilaukset, on ilmoitettava suoraan joko puheenjohtajalle tai sihteerille. Tiedotettavat asiat eivät välity yhdistykselle tiliotteella.


Copyright © Mika Tuomainen